KIDZ CHOICE / SPARTA

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΘΕΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗΣ (IRB)

Το Kidz Choice / SPARTA IRB ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2020 και είναι διαπιστευμένο από το Γραφείο Προστασίας Ανθρώπινων Ερευνών (OHRP). Η ομάδα IRB αποτελείται από 6 πιστοποιημένους επαγγελματίες IRB (CIP’s) με δεκαετίες εμπειρίας και διορατικότητα στους μεμονωμένους τομείς τους. Το πάνελ μας έχει μια ειδικότητα και επικεντρώνεται στην έρευνα Ανθρωπίνων Θεμάτων, σε θέματα Συμπεριφοράς, Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής έρευνας. Παρέχουμε επαγγελματική καθοδήγηση στους ερευνητές για την υποβολή στο IRB μας και παρέχουμε κριτικές εμπειρογνωμόνων για ακαδημαϊκή και βιομηχανική έρευνα σε όλο τον κόσμο.
Η ομάδα εμπειρογνωμόνων IRB μπορεί να προσφέρει γρήγορες, ποιοτικές, αναλυτικές κριτικές, διατηρώντας παράλληλα τη συμμόρφωση όπως απαιτείται από τους κανονισμούς. Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε και λειτουργούμε ανεξάρτητα, γεγονός που επιτρέπει στους κριτές μας, να δουλεύουν απευθείας με την έρευνα που παρουσιάζεται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχει μέσος άνθρωπος ή επιπλέον βήματα που πρέπει να περάσουν. Έχουμε δεσμευτεί πλήρως να παρέχουμε κριτικές υψηλής ποιότητας, με αποτελεσματικό και ηθικό τρόπο για την ενίσχυση της προστασίας των ανθρωπίνων ερευνητικών θεμάτων.
Τα μέλη της ομάδας μας αποτελούνται από μια ομάδα διδακτορικών ψυχολόγων, Board Certified Behavior Analysts (BCBA’s), θεραπευτές ABA επιπέδου Masters, καθηγητές Ειδικής Αγωγής με άδεια NYS και επαγγελματίες.
Τα μέλη μας έχουν δεσμευτεί να παρέχουν μια προληπτική προσέγγιση, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζουν θέματα ηθικής και κανονιστικής συμμόρφωσης για τη διασφάλιση βέλτιστων πρακτικών.

ΜΕΛΗ IRB

Nicole Tursenovic, MS

NYS Certified School Psychologist - IRB Certified Chairperson

Η κα Tursenovic είναι πιστοποιημένη σχολική ψυχολόγος NYS, η οποία υπηρετεί ως πρόεδρος της IRB, με μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην Ανώτερη Ανάλυση Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς και δώδεκα χρόνια εμπειρίας στην άσκηση του ABA σε διάφορα περιβάλλοντα με διαφορετικούς πληθυσμούς. Η κα Tursenovic έχει επίσης εννέα χρόνια εμπειρίας ως Σχολικός Ψυχολόγος, παρέχοντας συμβουλευτική και παρέμβαση σε κρίσεις σε μαθητές διαφορετικών αναπηριών, εκπαίδευση γονέων σε όλη την περιοχή και ψυχο-εκπαιδευτικές αξιολογήσεις. Πιο πρόσφατα, η κα Tursenovic εργάζεται ως μέρος μιας δυναμικής ομάδας στην Kidz Choice Services Inc. Ως βοηθός κλινικής διευθύντριας, η κα Tursenovic βοηθά στην πρόσληψη νέου προσωπικού και στην ανάπτυξη πρωτοκόλλων κατάρτισης προσωπικού, καθώς και πολιτικών διαδικασιών της εταιρείας. Η κα Tursenovic ανυπομονεί να συνεχίσει να βοηθά την Kidz Choice Services Inc., να μεγαλώνει και να παρέχει κορυφαίες υπηρεσίες ABA σε παιδιά με αυτισμό και τις οικογένειές τους.

Sara Bauer, Ph.D., LBA/BCBA-D

Λέκτορας, Applied Behavior Analysis Program The Seymour Fox School of Education The Hebrew University of Jerusalem - Certified IRB Member

Η Δρ. Sara Bauer είναι πιστοποιημένο μέλος της Ομάδας μας IRB και Λέκτορας του προγράμματος Ανάλυσης Εφαρμοσμένης Συμπεριφοράς στην Σχολή Εκπαίδευσης Seymour Fox School of Education The Hebrew University of Jerusalem. Έλαβε το B.A. και M.A. στην Ψυχολογία από το Queens College, και το διδακτορικό της Learning Processes and Behavior Analysis από το The Graduate Center, City University of New York. Κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών της σπουδών, η έρευνα της Dr. Bauer επικεντρώθηκε στην εξέταση αναλυτικών παρεμβάσεων συμπεριφοράς για την αντιμετώπιση χαρακτηριστικών αδυναμιών που σχετίζονται με τον φαινοτύπο συμπεριφοράς του συνδρόμου Down. Η έρευνα της Dr. Bauer έχει δημοσιευτεί σε διάφορα περιοδικά με κριτές (πχ Research in Developmental Disabilities, Behavioral Interventions).

Nicole Wright, MA, LBA/BCBA

Licensed NYS LBA, Board Certified Behavior Analyst - Certified IRB Member

Η Nicole Wright είναι πιστοποιημένο μέλος της IRB και Πιστοποιητής Συμπεριφοράς με Πιστοποίηση Διοικητικού Συμβουλίου στο Kidz Choice. Έλαβε το μεταπτυχιακό της ABA στο Queens College CUNY και η διατριβή της σχετικά με το Stimulus Equivalence έχει εγκριθεί για δημοσίευση στο περιοδικό Journal of Applied Behavior Analysis. Η εμπειρία της στο ABA περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πληθυσμών, που κυμαίνονται από παιδιά προσχολικής ηλικίας με ASD έως ηλικιωμένους με συνοδικές ψυχολογικές διαταραχές. Η Nicole εκτιμά τις ευκαιρίες μάθησης και παρακολουθεί τακτικά συνέδρια και εργαστήρια σχετικά με αποδεδειγμένες ερευνητικές στρατηγικές για τη θεραπεία προκειμένου να αυξήσει την ικανότητά της και να εξυπηρετεί καλύτερα τους πελάτες.

Khadija Prowell, MS Ed. BCBA

Masters Level ABA Clinician and Supervisor - Certified IRB Member

Η Khadija Prowell είναι πιστοποιημένο μέλος IRB και μεταπτυχιακό επιπέδου Master, πιστοποιημένη Δασκάλα της πρώιμης παιδικής ηλικίας γενικής και ειδικής αγωγής. Επιπλέον, έχει ολοκληρώσει όλα τα απαιτούμενα μαθήματα του προγράμματος BCBA του μεταπτυχιακού και ανυπομονεί να λάβει τον τίτλο της ως BCBA. Πήρε όλα τα πτυχία της στο CUNY Hunter College. Επί του παρόντος, η Khadija είναι βοηθός επόπτη και επικεφαλής ABA Teacher στο Kidz choice. Έχει εργαστεί με το Kidz Choice για 4 χρόνια και έχει εργαστεί με μικρά παιδιά με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες για 9 χρόνια. Οι μέντορες και εκπαιδευτές της Khadija, στην τάξη της παιδικής ηλικίας παρέχουν επιπλέον βοήθεια στην εκπαίδευση ορισμένων εκπαιδευτικών από τους Kidz Choice. Η Khadija είναι παθιασμένη με την πρόοδό της στην καριέρα της. Πιστεύει ακράδαντα στη συνεχή μάθηση μέσω των επαγγελματικών της εμπειριών και ανυπομονεί να επεκτείνει τις γνώσεις της στον τομέα. Εκτός από την υποστήριξη των πελατών της, απολαμβάνει το χρόνο της με τη δική της οικογένεια, η οποία περιλαμβάνει τον άντρα και τις κόρες της.

Magdalena Kolec, MA, RBT

Masters Level ABA Clinician and Supervisor - Certified IRB Member

Η Magdalena Kolec είναι πιστοποιημένο μέλος του IRB και εγγεγραμμένος τεχνικός συμπεριφοράς. Έλαβε το πτυχίο της από το John Jay College of Criminal Justice και μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία από το City College of New York. Η Magdalena είναι κάτοχος πιστοποιητικού στο Applied Behavior Analysis Advanced Series από το Florida Institute of Technology και επιδιώκει τα διαπιστευτήρια του Board-Certified Behavior Analyst (BCBA). Εργάζεται στον τομέα της ABA από το 2015 και έχει συνεργαστεί με παιδιά που έχουν διαγνωστεί με ASD και άλλες αναπηρίες στο σχολικό περιβάλλον, καθώς επίσης και παρείχε θεραπεία 1:1 στο σπίτι για παιδιά ηλικίας 3-17. Επί του παρόντος, η Magdalena είναι βοηθός κλινικής εποπτείας ABA στην Kidz Choice Services Inc. όπου συνεχίζει να εφαρμόζει εξατομικευμένη θεραπεία ABA με επίκεντρο την αύξηση των γλωσσικών και επικοινωνιακών δεξιοτήτων, τη μείωση της συμπεριφοράς των προβλημάτων, τη βελτίωση της προσοχής, τις κοινωνικές δεξιότητες, τη μνήμη, τους ακαδημαϊκούς, το παιχνίδι και τον ελεύθερο χρόνο, δεξιότητες αυτο-φροντίδας καθώς και ανεξάρτητες εργασιακές συνήθειες και ένταξη στην κοινότητα. Η Magdalena έχει πάθος στη χρήση της ABA για να βοηθήσει τους μαθητές να εργαστούν, για την επίτευξη των στόχων τους και να επιτύχουν το πλήρες δυναμικό τους. Έχει δεσμευτεί να βελτιώσει σημαντικά τη συνολική ποιότητα ζωής κάθε μαθητή.

Allison Spartinos, MS

Fiscal Director at NYC Criminal Justice Agency - Certified IRB Member

Η Allison Spartinos είναι πιστοποιημένο μέλος του IRB και Fiscal Director του CJA. Στο ρόλο της εποπτεύει το δημοσιονομικό τμήμα του οργανισμού και είναι υπεύθυνη για την οικονομία του CJA. Η Allison έχει αφιερώσει την επαγγελματική της καριέρα στην ανάπτυξη του οργανισμού. Η Allison ξεκίνησε την καριέρα της στο CJA ως Fiscal Associate το 1981 και έγινε δημοσιονομική διευθύντρια το 2005. Ο Allison είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού στη δημόσια διοίκηση από το Bernard M. Baruch College. Όταν δεν βρίσκεται στο γραφείο, η Allison απολαμβάνει να ταξιδεύει με την οικογένειά της.