ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓ. ΠΑΥΛΟΥ

Ακαδημία Έρευνας & Κατάρτισης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SPARTA;

Η Ακαδημία Έρευνας & Εκπαίδευσης Αυτισμού του Αγίου Παύλου (SPARTA) Inc.., είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός με σκοπό την έρευνα και την υποστήριξη παιδιών με ΔΑΦ με βάση την εφαρμοσμένη ανάλυση συμπεριφοράς ( ΑΒΑ). Η υποστήριξη λαμβάνει χώρα στο σχολείο, στο σπίτι με τους γονείς των παιδιών και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΓΚΗ;

Ο επιπολασμός του αυτισμού είναι ένα ζήτημα που απαιτεί περαιτέρω ευαισθητοποίηση, μελέτη και υποστήριξη παγκοσμίως. Πιστεύεται ότι αυξάνεται σε αγροτικές περιοχές και μικρότερες πόλεις με ανησυχητικό ρυθμό. Ο Δρ. Λαφασάκης και άλλοι αφοσιωμένοι ερευνητές μελετούν εδώ και χρόνια τον αυτισμό και πιστεύουν ότι η πρωτοβουλία του SPARTA μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά με σοβαρό αυτισμό στην Αμερική και στην Ελλάδα όπου δραστηριοποιούμαστε σήμερα.

Βοηθήσαμε πάνω από 250 οικογένειες να βρουν υποστήριξη και βοηθήσαμε τα παιδιά τους να βρουν δραστηριότητες και προγράμματα που τα βοηθούν να μεγαλώσουν. Όλα αυτά χάρη στην υποστήριξη που έχουμε λάβει από εταιρικούς και μεμονωμένους δωρητές. Δεν θα μπορούσαμε να το κάνουμε χωρίς εσάς!

Η δωρεά σας στο SPARTA μπορεί να μας βοηθήσει να ευαισθητοποιήσουμε και να παράσχουμε ουσιαστική υποστήριξη σε άτομα που πάσχουν από αυτισμό στην Αμερική και σε αγροτικές περιοχές της Κρήτης, Ελλάδα.

Μέσω της δέσμευσής σας και της γενναιοδωρίας σας, θα μπορέσουμε να έχουμε τεράστιο και θετικό αντίκτυπο σε πολλές οικογένειες και παιδιά.